Iets te vieren? Naast lekker eten kunt u bij ons activiteiten boeken. Van lekker niets hoeven tot een actieve dag in het bos. Alles is mogelijk. Wij zijn uw professionele partner in gezelligheid en genieten.

De activiteiten en catering kunnen wij naar wens aanpassen. Gaat er bijvoorbeeld iemand mee die slecht ter been is? of is er regen voorspeld? dan passen wij het programma aan.

Activiteiten

expeditie robinson schoorl
expeditie robinson schoorl
eetproef expeditie robinson schoorl

Geschikt voor:

 • Alle leeftijden (jong en oud)
 • Bedrijven, actieve families en vriendengroepen
 • Teambuilding, groepsuitje
 • Winnaars en verliezers

Omschrijving programma

Vandaag gaan we kijken hoe het gesteld is met jullie overlevingsdrang en creativiteit tijdens Expeditie robinson! Het ultieme overlevingsspel in de Schoorlse duinen, waarin teambuilding hoog in het vaandel staat.

De groep zal worden verdeeld in verschillende “kampen”. De kampen zullen tegen elkaar strijden door verschillende proeven te doorstaan. Welk kamp de proeven het snelst en meest volledig weet uit te voeren, wint! De proeven worden afgestemd op jullie groep en groepsgrootte. Welke proeven bijvoorbeeld aan bod kunnen komen zijn: 

 • de strijd om het vuur
 • memory-game 
 • de witte spin
 • de eetproef
 • constructie- opdrachten
 • het stalen zintuigenspel en de ultieme eliminatieproef!

De eigenschappen die belangrijk zijn binnen een team: oplossend vermogen, samenwerking, creativiteit, goede communicatie, inzicht, een stukje fysieke kracht en vooral doorzettingsvermogen.

Handige info:

Prijs expeditie robinson: €34 p.p.
Minimum aantal personen: 20
Kledingvoorschrift : casual/lekker zittend

teambuilding schoorl

Geschikt voor:

 • Alle leeftijden (jong en oud)
 • Families, bedrijven en vriendengroepen
 • Natuurliefhebbers, speurders en verzamelaars
 • Alle karakters

Omschrijving

Eigentijds vermaak in de overweldigende natuur van Schoorl. Een heerlijke wandeling door de natuur in combinatie met uitdagende opdrachten. SMS-opdrachten die continue voor spanning zorgen, disk-golven, puzzels en meer. Een uitje waarin u verdwaald in het schoon van de duinen en met elkaar veel tactische beslissingen moet nemen. Gewapend met frisse moed en een rugzak met lekkers trek je met jouw team door het mooiste duingebied van Nederland.

Onderweg lopen jullie langs verschillende satellietpunten. Hier wordt het intellect getest met uiteenlopende vragen, schatzoeken, opdrachten en raadsels. Met elke opdracht zijn er punten te verdienen. Verdien jij de meeste punten met je team door het hoofd koel te houden en de snelste tijden neer te zetten? Je zal het moeten ervaren om er achter te komen! 

Eigentijds vermaak met een knipoog naar gezond en sportief!

Handige info:

Struinen in de duinen: €32 p.p.
Minimaal aantal personen: 20
Kledingvoorschrift: casual/lekker zittend

honkytonk
groepsuitje schoorlse duinen

Geschikt voor:

 • Alle leeftijden (jong en oud)
 • Natuurliefhebbers, speurneuzen & gezelligheidsdieren
 • Families, bedrijven & vriendengroepen

Omschrijving programma

Leer het bos zien, ruiken, proeven & voelen. U wordt aan de hand genomen door een gecertificeerde gids en deze zal u meenemen naar het breedste bos- en duingebied van Nederland; de Schoorlse Duinen. De gids zal u vertellen over het ontstaan van het gebied, de geschiedenis, over de planten en dieren die in het bos wonen en verschillende weetjes zullen u verrassen. Uiteraard is er ook ruimte voor vragen, grappen en anekdotes.

De natuurwandeling duurt om en nabij 2 uur, waarbij er een afstand wordt afgelegd van 3 tot 5 kilometer. De route en duur zullen afhangen van het weer, jullie wensen en het seizoen. Ieder seizoen ademt het bos- en duingebied andere geuren en kleuren en daar wordt de route op aangepast.

De gids komt jullie ophalen in Honky-Tonk om de natuurwandeling te starten. Binnen enkele minuten bent u omgeven door beeldschone natuur en waanzinnige uitzichten. Tijdens de wandeling zal de gids meerdere malen het woord nemen om stukken van het natuurgebied te belichten en jullie vragen te beantwoorden. Voor de kinderen is er een quiz beschikbaar die ze kunnen maken tijdens de tour. De wandeling komt uit bovenaan het klimduin met uitzicht over het dorp. Rennend, rollend, lachend of lopend kom je vanzelf weer terug bij Honky-Tonk om de dag af te sluiten met een borrel, lunch en/of diner.

Handige info:
Prijs natuurtocht: 13.5 p.p.
Prijs voor kinderen <12: 5 p.p
Minimum aantal personen: 12
Kledingvoorschrift : casual/lekker zittend/goede loopschoenen

Catering opties

Door onze veelzijdige opties kunt u zelf een indeling maken van de dag. Start bijvoorbeeld met koffie en zoetigheid en geniet bij terugkomst van onze lunch- en diner opties. Wij denken graag met u mee!

Ben je vegetarisch of heb je een allergie?
Laat het ons weten zodat iedereen zorgeloos kan genieten.

Groepslunch €19.5 p.p

 • Vooraf serveren wij aan tafel een soepjes van het seizoen.
 • Op etagères serveren wij verschillende broodjes van het boerenland met luxe beleg: brie met dadel & honing, gezond, tonijnsalade, carpaccio, minikadetje met een bitterbal en vers fruit.
 • Arrangement is exclusief drankjes.

Wij gaan uit van 3 broodjes per persoon.

De groepslunch is uit te breiden met:

 • Vegatarische quiche en wrap met gerookte zalm + €6.5 p.p
 • Glaasje prosecco + €5 p.p
 • Hangop met rood fruit en kletskop +€6 p.p

BBQ Buffet: €26.5 p.p.

Drie verschillende salades, aangepast aan het seizoen.
Drie verschillende soorten vlees van de BBQ
Twee koude sauzen, pindasaus en stokbrood met kruidenboter.

Create your burger: €21.5 p.p.

Een 200 grams rundvleesburger die u eigenhandig kunt verrijken met:
boerenbol, uienringen, augurk, vleestomaten, gebakken ei , sla, spek, ovenaardappeltjes en truffelmayonaise.
Dit alles wordt gepresenteerd op een buffet zodat iedereen zijn eigen burger kan samenstellen.

Dessert: €6 p.p.
Hangop met rood fruit en kletskop. Geserveerd in een glazen pot

Borrelarrangement

 • Wijn | rood, wit, rosé
 • Bier | Amstel van de tap
 • Radler (ook 0%)
 • Heineken 0%
 • Frisdranken | gehele arrangement

Prijzen per persoon:
1e uur: €9.5
2e uur: €9.5
3e uur: €8.5
4e uur: €7

Voor meer catering opties kunt u kijken bij onze groepsarrangementen.

Globaal verloop van de dag

Lunch arrangement
10.00 Warm ontvangst met koffie/thee en zoet in ons restaurant
10.15 Start van de uitleg en gelegenheid voor vragen
10.30 Start van de activiteit, let’s go!
12.30 Einde van de activiteit en start van de lunch met uitreiking

Maaltijd/BBQ arrangement
16.00 Warm ontvangst met koffie/thee en zoet in ons restaurant
16.15 Start van de uitleg en gelegenheid voor vragen
16.30 Start van de activiteit, let’s go!
18.30 Einde van de activiteit en start van het diner met uitreiking

Heeft u vragen of wilt u graag bij Restaurant Honky Tonk met een groep komen genieten?

Bruiloft arrangementen

Geacht Bruidspaar,

Uw bruiloft is een feestelijk moment, een dag waaraan u later nog met een glimlach wilt terugdenken. Een spannende dag ook, die pas ontspannen wordt als u bij Honky Tonk arriveert. Op dat moment nemen wij de touwtjes van uw bruiloft in handen en u en uw gasten worden heerlijk verzorgd. Uw diner, koffietafel, buffet, receptie of de feestavond is bij ons in goede handen. Honky Tonk heeft een uiterst sfeervolle zaal met daaraan vast een serre waar u een fijne dag zult beleven aan de voet van het unieke klimduin. Ook is Honky Tonk geschikt voor bruidsparen, die hun bruiloft op kleinere schaal willen vieren bijvoorbeeld wel een receptie, maar aansluitend een uitgebreid diner of buffet.

Natuurlijk wilt u weten hoeveel uw bruiloft gaat kosten. Wij maken het in ieder geval iets makkelijker, doordat wij 2 all-in arrangementen hebben voor de feestavond, de goedkoopste is er al vanaf € 27,00. Wilt u geen all-in arrangement voor de feestavond, geen probleem ook op basis van nacalculatie verzorgen wij graag uw bruiloft. De rest van de dag doen wij geheel in overleg met u, wij kunnen daarin uitgebreid adviseren en een passende offerte maken, met een reële begroting.

De receptie doen wij op basis van nacalculatie, de ervaring leert dat voor een receptie de gasten gemiddeld 3 drankjes gebruiken en voor 1 ½ uur 1 warm hapje en 1 gemengd toastje voldoende is. Omgerekend is dat € 8,00 p.p. Wij kunnen ook adviseren in de keuze van muziek, entertainment etc, dit doen wij op een geheel vrijblijvende wijze, omdat wij vinden dat ook dit gedeelte van het feest kwalitatief goed geregeld moet zijn.

Rest ons nog te vermelden dat wij GEEN zaalhuur in rekening brengen.

Hopende op een prettige samenwerking, met feestelijke groet,

Café Restaurant Honky Tonk

Jan en Henny Hoek

BARBECUE (vanaf 20 personen)

Vleessoorten: Biefstuk, kalkoenworstje, hamburgertje, gemarineerd varkenslapje en een pen kip saté (350 gram p.p.)
Dit wordt begeleidt door een saladebuffet bestaande uit:
Griekse salade, koolsalade met rozijnen appel en dragon en een huisgemaakte aardappelsalade met bleekselderij, bieslook, 2 koude sauzen, pindasaus en stokbrood.

Prijs per persoon € 23,50
Kinderen tot 12 jaar € 12,50

BARBECUE DE LUXE
ingrediënten als gewone barbecue met als extra een vispakketje.

Prijs per persoon € 28,50
Kinderen tot 12 jaar € 12,50

Topwokken

Als alternatief voor de barbecue en zeer geschikt voor kleinere groepjes kunt u bij Honky Tonk Topwokken. Per 4-5 personen staat er een wokpan met een bolle bodem op een gasstelletje, U kunt zelf zittend uw vlees en groente grillen en/of stoven. De oorsprong van het Topwokken ligt in Japan, een combinatie van stoven en grillen in één pan. In het midden op de bol kunt u grillen en aan de buitenzijde stoven in de bouillon. Tijdens het grillen van het vlees vermengen de smaaksappen zich met de bouillon waarna men diverse soorten groenten in de bouillon kan stoven, deze combinatie geeft een verrassend smaakeffect. Varkenshaas, ossenhaas, kipfilet, kalfsvlees. Taugé, paprika, champignons, uien en fruitsoorten om te stoven. Aardappel, komkommer-,tomatensalade, rauwkost, fruitsoorten, stokbrood, frites, kruidenboter, koude sauzen en pindasaus.

Prijs per persoon € 23,00
Kinderen tot 12 jaar € 12,50

Ook het topwokken is uit te breiden met gamba’s en zalmfilet, de meerprijs
bedraagt dan € 8,00 per persoon.

Groepslunch (vanaf 20 personen)

Vooraf serveren wij aan tafel een verse tomaten soep met basilicumroom. Op verschillende etagères, serveren wij luxe soorten broodjes, die rijkelijk zijn belegd, o.a , brie , kroket, bieslookroomkaas/ ham, gezond, filet americain, tonijn, caprice, vers fruitspies. Wij gaan uit van drie broodjes per persoon.

Inclusief koffie/thee/melk en karnemelk.

Prijs per persoon € 17,50
Kinderen tot 12 jaar € 11,50

Buffet

Onze buffetsuggesties bieden voor uw gasten volop keuze. Uiteraard kunt u de buffetten ook meer naar uw smaak samenstellen. We helpen u daar graag bij.

Saté buffet (vanaf 30 personen)
Kipsaté (2 stokjes), stokbrood kruidenboter, pindasaus, kroepoek, eigengemaakte atjar, huzaren salade

Prijs per persoon € 15,00

Walking dinner (tot 30 personen)
Dit is een combinatie van gezellig dineren in een losse sfeer. Gedurende de avond serveren wij 6 gerechten op elkaar afgestemd. Een eventuele andere samenstelling van gerechten is mogelijk. In overleg.

Prijs per persoon € 34,50

Koud warm hapjes buffet (vanaf 40 personen)

KOUD
Gemarineerde groene asperges | gerookte zalm | garnalen
Bonbonnetjes | geitenkaas |parmaham | appelstroop
Langzaam gegaarde kalfshaas |tonijnmayonaise | kappertjes
Runder carpaccio | rucola | pesto |parmazaansekaas
Trisse meloen | seranoham
Wraps gerookte kip | keriemayonaise
Tomatensalade | buffelo mozzarella | basilicum
Verschillende broodsoorten | kruidenboter | pesto | aioli

WARM
Gemarineerde zachte kippendijen | chorizo | ui
Spaanse gehakt balletjes | pittige tomaten saus
Groente quiche
Oma’s stoofpotje
Roseval aardappeltjes |rozemarijn