Talent is altijd welkom!

Stuur een open sollicitatie naar info@honkytonk.nl voor een rol in ons team: runner, wijkloper, kok en medewerker spoelkeuken. Ervaring is natuurlijk een pré, maar niet noodzakelijk. Leeftijd speelt geen rol.

Wij zijn een erkend leerbedrijf voor opleidingen in de bediening én keuken.
Leerbedrijf nodig? contact ons!

Ben je nieuwsgierig geworden? Stuur een mail naar info@honkytonk.nl met jouw cv of kom langs voor een kop koffie! Je kunt ook even bellen naar 0644782822 of stuur een WhatsApp.

Restaurant Honky-Tonk is gelegen aan de voet van het Schoorlse klimduin en is een trekpleister voor locals en toeristen. Onze kaart wisselt regelmatig omdat wij graag met seizoensproducten werken en dat valt al vele jaren in de smaak bij onze gasten.

Ons professionele keukenteam is op zoek naar een sous-chef / ervaren zelfstandig werkend kok die naast onze chef kan opereren. Daarnaast vinden wij het belangrijk dat jij jouw creativiteit kwijt kunt in de nieuwe kaart, nieuwe (lokale) ingrediënten de kans geeft en hier een pro-actieve rol in neemt.

Wij vinden een goede sfeer en een juiste werk-privé balans erg belangrijk. Daarom zijn wij momenteel bezig om een keukenteam te creëren waarbij iedere kok kan kiezen voor een 4- daagse werkweek met 1 weekenddag vrij. Hierdoor is het werk beter te combineren met een bruisend privé leven.

Wat jij van ons kunt verwachten:
– €2500 – €3300 per maand + fooi, vakantiegeld & eventuele reiskostenvergoeding
– Flexibel rooster met aandacht voor jouw wensen.

Voor contact:
– 06 44 78 28 22
– info@honkytonk.nl

Soort dienstverband: Fulltime, Onbepaalde tijd

Salaris: €2.500,00 – €3.200,00 per maand

Wij hebben nog plaats voor een leerling kok.

Bij ons word jij opgeleid om binnen een team jouw prestaties naar een hoger niveau te tillen. Dit doen wij op een systematische en creatieve wijze. Wij zullen jouw betrekken bij zoveel mogelijk aspecten van het koksvak om jouw stage onvergetelijk te maken. Na je stage zijn er doorgroeimogelijkheden en kans op een vaste baan.

info@honkytonk.nl of bel naar 0644782822

Wij zoeken jou! Maak kennis met ons en geniet van een gezellige, actieve bijbaan waarbij jij ook nog eens veel leert! Lees onze vacature door en ontdek of deze baan bij jouw past.

Heb je nog geen ervaring in de horeca?
Dan leiden wij jou op als keukenhulp of drankenloper! Het hangt van jouw interesse af waar jij begint. Als jij alles onder controle hebt gaan wij kijken hoe jouw rol uitgebreid kan worden binnen het bedrijf. Dit doen wij op jouw tempo en ambitie.

Heb je al ervaring in de horeca?
Daar zijn wij erg blij mee! Samen gaan wij kijken welke rol jouw het beste past. Misschien kan jij al zelfstandig een wijk beheren en heb jij genoeg kennis van gerechten om deze aan onze gasten te presenteren.

Het bedrijf
Restaurant Honky-Tonk is gelegen aan het welbekende klimduin in Schoorl. Wij bieden plek voor circa 200 gasten. In de zomer relaxen onze gasten op het sfeervolle terras dat grenst aan het klimduin. In de winter genieten onze gasten van een maandmenu die aangepast is op het seizoen. Daarnaast bieden wij verschillende arrangementen aan voor grote groepen (>20<200). Denk aan bruiloften, een barbecue, activiteiten of walking dinner.

Wat wij jou bieden

  • Een bovengemiddeld salaris
  • Werken in een gestructureerd bedrijf dat gevestigd is op het mooiste plekje van Schoorl
  • Drankje na de werkdag en een gezellig team
  • Een flexibel rooster dat wij met jou afstemmen

Solliciteren kan vanaf 15 jaar.

Stuur een mailtje (eventueel met CV) naar info@honkytonk of bel/stuur een appje naar 0644782822.

Soort dienstverband: Parttime

Als medewerker spoelkeuken ben je lid van ons keukenteam. Door jouw taken efficiënt en optimaal in te delen kan jij de hele wereld aan!

ben je nieuwsgierig en rock jij de afwas? dan loop jij binnenkort misschien wel bij ons in de bediening, sta je achter de bar of tref je voorbereidingen in de keuken!

Van één tot enkele dagen in de week tot een fulltime dienstverband mogelijk.

info@honkytonk.nl of bel naar 0644782822

Bruiloft arrangementen

Geacht Bruidspaar,

Uw bruiloft is een feestelijk moment, een dag waaraan u later nog met een glimlach wilt terugdenken. Een spannende dag ook, die pas ontspannen wordt als u bij Honky Tonk arriveert. Op dat moment nemen wij de touwtjes van uw bruiloft in handen en u en uw gasten worden heerlijk verzorgd. Uw diner, koffietafel, buffet, receptie of de feestavond is bij ons in goede handen. Honky Tonk heeft een uiterst sfeervolle zaal met daaraan vast een serre waar u een fijne dag zult beleven aan de voet van het unieke klimduin. Ook is Honky Tonk geschikt voor bruidsparen, die hun bruiloft op kleinere schaal willen vieren bijvoorbeeld wel een receptie, maar aansluitend een uitgebreid diner of buffet.

Natuurlijk wilt u weten hoeveel uw bruiloft gaat kosten. Wij maken het in ieder geval iets makkelijker, doordat wij 2 all-in arrangementen hebben voor de feestavond, de goedkoopste is er al vanaf € 27,00. Wilt u geen all-in arrangement voor de feestavond, geen probleem ook op basis van nacalculatie verzorgen wij graag uw bruiloft. De rest van de dag doen wij geheel in overleg met u, wij kunnen daarin uitgebreid adviseren en een passende offerte maken, met een reële begroting.

De receptie doen wij op basis van nacalculatie, de ervaring leert dat voor een receptie de gasten gemiddeld 3 drankjes gebruiken en voor 1 ½ uur 1 warm hapje en 1 gemengd toastje voldoende is. Omgerekend is dat € 8,00 p.p. Wij kunnen ook adviseren in de keuze van muziek, entertainment etc, dit doen wij op een geheel vrijblijvende wijze, omdat wij vinden dat ook dit gedeelte van het feest kwalitatief goed geregeld moet zijn.

Rest ons nog te vermelden dat wij GEEN zaalhuur in rekening brengen.

Hopende op een prettige samenwerking, met feestelijke groet,

Café Restaurant Honky Tonk

Jan en Henny Hoek

BARBECUE (vanaf 20 personen)

Vleessoorten: Biefstuk, kalkoenworstje, hamburgertje, gemarineerd varkenslapje en een pen kip saté (350 gram p.p.)
Dit wordt begeleidt door een saladebuffet bestaande uit:
Griekse salade, koolsalade met rozijnen appel en dragon en een huisgemaakte aardappelsalade met bleekselderij, bieslook, 2 koude sauzen, pindasaus en stokbrood.

Prijs per persoon € 23,50
Kinderen tot 12 jaar € 12,50

BARBECUE DE LUXE
ingrediënten als gewone barbecue met als extra een vispakketje.

Prijs per persoon € 28,50
Kinderen tot 12 jaar € 12,50

Topwokken

Als alternatief voor de barbecue en zeer geschikt voor kleinere groepjes kunt u bij Honky Tonk Topwokken. Per 4-5 personen staat er een wokpan met een bolle bodem op een gasstelletje, U kunt zelf zittend uw vlees en groente grillen en/of stoven. De oorsprong van het Topwokken ligt in Japan, een combinatie van stoven en grillen in één pan. In het midden op de bol kunt u grillen en aan de buitenzijde stoven in de bouillon. Tijdens het grillen van het vlees vermengen de smaaksappen zich met de bouillon waarna men diverse soorten groenten in de bouillon kan stoven, deze combinatie geeft een verrassend smaakeffect. Varkenshaas, ossenhaas, kipfilet, kalfsvlees. Taugé, paprika, champignons, uien en fruitsoorten om te stoven. Aardappel, komkommer-,tomatensalade, rauwkost, fruitsoorten, stokbrood, frites, kruidenboter, koude sauzen en pindasaus.

Prijs per persoon € 23,00
Kinderen tot 12 jaar € 12,50

Ook het topwokken is uit te breiden met gamba’s en zalmfilet, de meerprijs
bedraagt dan € 8,00 per persoon.

Groepslunch (vanaf 20 personen)

Vooraf serveren wij aan tafel een verse tomaten soep met basilicumroom. Op verschillende etagères, serveren wij luxe soorten broodjes, die rijkelijk zijn belegd, o.a , brie , kroket, bieslookroomkaas/ ham, gezond, filet americain, tonijn, caprice, vers fruitspies. Wij gaan uit van drie broodjes per persoon.

Inclusief koffie/thee/melk en karnemelk.

Prijs per persoon € 17,50
Kinderen tot 12 jaar € 11,50

Buffet

Onze buffetsuggesties bieden voor uw gasten volop keuze. Uiteraard kunt u de buffetten ook meer naar uw smaak samenstellen. We helpen u daar graag bij.

Saté buffet (vanaf 30 personen)
Kipsaté (2 stokjes), stokbrood kruidenboter, pindasaus, kroepoek, eigengemaakte atjar, huzaren salade

Prijs per persoon € 15,00

Walking dinner (tot 30 personen)
Dit is een combinatie van gezellig dineren in een losse sfeer. Gedurende de avond serveren wij 6 gerechten op elkaar afgestemd. Een eventuele andere samenstelling van gerechten is mogelijk. In overleg.

Prijs per persoon € 34,50

Koud warm hapjes buffet (vanaf 40 personen)

KOUD
Gemarineerde groene asperges | gerookte zalm | garnalen
Bonbonnetjes | geitenkaas |parmaham | appelstroop
Langzaam gegaarde kalfshaas |tonijnmayonaise | kappertjes
Runder carpaccio | rucola | pesto |parmazaansekaas
Trisse meloen | seranoham
Wraps gerookte kip | keriemayonaise
Tomatensalade | buffelo mozzarella | basilicum
Verschillende broodsoorten | kruidenboter | pesto | aioli

WARM
Gemarineerde zachte kippendijen | chorizo | ui
Spaanse gehakt balletjes | pittige tomaten saus
Groente quiche
Oma’s stoofpotje
Roseval aardappeltjes |rozemarijn