Over Honky Tonk

Wij staan voor een lekkere kwalitatieve keuken met dagverse ingrediënten, bereid door ons enthousiaste team van ervaren koks. Ons team kijkt ernaar uit je te verwelkomen in Honky Tonk Restaurant.

Frank & Marjon

Eigenaren

Wij hebben Honky Tonk overgenomen en gaan met volle overtuiging en enthousiasme onze droom verwezenlijken! Willen jullie weten hoe?? Kom dan snel een keer langs en maak kennis met ons!

Bart

Chef-kok

Hij werkt al 11 jaar met plezier bij ons. Hij heeft een enorme passie voor zijn van vak. Zijn plezier in de keuken is een feest om te zien en te proeven, daarnaast is hij heel er betrokken met het volledige team . Leuk weetje: hij net vader geworden van de mooiste dochter van de wereld.

Dilles

Souschef

Serieuze toegewijde en talentvolle specialist!

Draait zijn hand er niet voor om na een zware dag lekker naar de sportschool te gaan.

Pasquinel

Kok koude kant

Dit is Pasquinel😀 Vanuit de bediening helemaal zijn plek in de keuken gevonden. Stille wateren… heel fijn om Pas in ons team te hebben!

Leuk weetje, zijn zus maakt sinds kort ook deel uit van het Honky team🎉

Tian

Leerling kok

BeschrijvingOnze leerling kok werkt hard onder de vleugels van de keukenbrigade. Hij werkt en leert tegelijkertijd. En doet het super goed en wij zijn enorm trots op hem en blij dat hij bij ons in de keuken mag staan.

Samantha

Bediening

De held van Honky! Zij werkt hier als sinds 2016, zij is onze drijvende kracht in de bediening. Zowel gasten en collega’s lopen met haar weg. Wie kent haar niet?

Pien

Bediening

Pien werkt in haar spaarzame vrije uurtje graag bij ons in de bediening.

Haar verantwoordelijksheids-gevoel is enorm groot. Een aanwinst in ons team .

Tessa

Keuken medewerkster

Onze afwaskampioen met haar is de afwas zo gepiept. In haar vrije tijd staat zij graag op doel bij haar favoriete voetbalclub. Deze grappenmaker kunnen wij zeker niet missen.

Noor

Bediening

Noor staat altijd voor ons klaar, een heerlijke meid om in ons team te hebben. Noor is in haar vrije tijd veel op stap met haar vriendinnen. Haar favoriere ochtend om te werken is de zondagochtend

Timo

Bar medewerker

Hij is onze topper achter de bar, maar op de vloer staat hij zeker zijn mannetje. Hij studeert geschiedenis en in de weekenden en in de vakanties is hij bij ons te vinden.

Mauro

Bar medewerker

Deze topper is overal inzetbaar. Altijd in voor een geintje, lekker vrolijk. En blij als er weer nieuwe fotos van hem gemaakt worden. Hij maakt daar zeker even tijd voor……..!

Charlie

CEO

Charlie is onze labradoodle en ze is echt een knuffelkont. Ze is anderhalf jaar oud . Zij gaat vaak met ons mee en vermaakt zich dan prima met de gasten en de andere honden. Haar kwaliteit is vooral in de weg staan…. dus voor iedereen even wennen.

Instagram

Het beste uitzicht op het klimduin

MENUKAART

VERS & GEVARIEERD

Voor elk moment van de dag hebben we een zorgvuldig samengesteld menu voor je klaar staan. Ons keukenteam gaat creatief te werk met heerlijke verse ingrediënten, zodat elke maaltijd een verwen moment is.

Lunch (pdf)
Diner (pdf)
Kids/Pannenkoeken (pdf)

Graag met een groep bij ons komen lunchen, borrelen of dineren? Bij Honky Tonk! zijn jullie van harte welkom! Lees meer >